18.02.2018

Duhovno-družabni vikend za srednješolce v Podbočju

V vikendu med 16. in 18. februarjem se je okrog 20 srednješolcev in drugih mladih zbralo v Leničevem domu v Podbočju. Spraševali smo se, kaj je ljubezen in kaj je v življenju resnično pomembno. Mladi so zapisali nekaj vtisov.

folder

Na vikendu sem se imela lepo. Obdan si z dobrimi ljudmi… Tukaj se sprostiš, najdeš novo moč za naprej. (Neža)

Ta vikend je bil točno to, kar sem potrebovala. Moje sreče, da sem tu, se ne da opisati z besedami. Komaj čakam naslednjo dogodivščino. (Maja)

Moji vtisi o duhovnem vikendu so super. Program mi je bil zeloooo všeč, ker je bil razgiban in nismo samo sedeli in poslušali, ampak sodelovali in ustvarjali. Topli izvir je bil prima, ko je bilo ponoči zunaj – 6 °C, mi pa smo se namakali in klepetali o vseh mogočih temah. (Maruša)

Ta vikend je bil dober, saj sem se srečal s starimi prijatelji in spoznal nove. Hrana je bila fantastična, hvala kuharicam za to. (Anže)

V bistvu mi je pri MVM všeč to, da mladim pokažejo Boga na tako zelo preprost a svet način. Znajo se približat mladim, s tem da je organiziranih veliko stvari za vsa različna zanimanja ljudi… Dopuščeno je, da sam veliko razmišljaš in v vsem okoli sebe spoznavaš lepoto stvarstva in da ni vse tako učeno. Kar sem doživela v tem vikendu, mi je zares dalo občutek sprejetosti in ljudje so res delovni, kar je ključno za življenje. (Judita)

Ta vikend sem se imela super. Bila je odlična družba in všeč mi je bila tematika Ljubezen je… Pa še zelo dobra hrana je bila. (Rebeka A)

Na tem duhovnem vikendu sem zelo uživala. Bila je fajn družba in tudi igre so bile zelo dobre  (Karin)

Všeč mi je bila možnost poglobitve v svoje življenje, res sem se vprašala: »Hej, Rebeka, kaj ti sploh želiš v svojem lajfu (življenju)?« in seznanjanje s tem, k čemu vsemu res ljubezen lahko pripomore. (Rebeka)