26.02.2017

Duhovne vaje za srednješolce - Podbočje

Od 24. do 26. februarja je bil v Leničevem domu v župniji Podbočje duhovno družabni vikend. Vikend so pripravljali mladi iz MVM.
Najboljše je, da spregovorijo udeleženci kar sami:

folder

Težko bi opisal moje doživljanje tega duhovnega vikenda zelo na kratko, ker se je res veliko dogajalo. Bilo je OSUPRAVLJIČNO. (Dominik) Spoznala sem veliko novih in zanimivih ljudi. Skupaj smo razmišljali in se pogovarjali o odnosih (do sebe, bližnjih in do Boga). (Pija) Nepozabna izkušnja, ko se za tri dni nekoliko odmakneš od zunanjega sveta in čas preživiš s krasnimi osebami obenem pa razmišljaš o svojem odnosu do Boga, bližnjega in sebe. (Jakob)

Zabavne kateheze, ki ti pritegnejo pozornost. Všeč so mi bili vsi animatorji, saj so polni energije in zaradi tega smo se imeli ta vikend tako dobro. Nogomet in kopanje mi je bilo super, najbolj si bom zapomnil mrtve žabe v bazenu. (Maks)

Te duhovne vaje so mi bile všeč, saj sme se veliko zabavali, preživeli veliko lepih trenutkov. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo se šli kopat. (Jan)

Ta vikend mi je bilo najbolj všeč to, da sem spoznal veliko novih in zanimivih in zabavnih ljudi. (Anže)

Ta vikend mi je bil všeč, saj sem se poglobil v razmišljanje, KDO SEM, OD KOD SEM IN KAM GREM. (Tadej)

Bilo je super, saj smo spoznali nove ljudi in sebe. (Kristina)

Bilo mi je dobro, saj smo se družili, igrali nogomet in se kopali v toplem izviru. (Tone)

Kljub temu, da sem se za prihod na duhovne vaje odločil šele ena dan pred začetkom (v naglici), vem, da to ni bila napaka, ampak dobro izkoriščen del počitnic. Tu sem spoznal veliko dobrih in zanimivih ljudi, s katerimi smo skupaj popestrili vikend. Definitivno sta bila vrhunca tega vikenda tudi nogomet in kopanje v bazenčku, ki sta prinesla težko pričakovan počitek. Vem, da se bom tovrstnih dogodkov še udeležil. (Andraž)

Spoznali smo nove prijatelje, spoznavali samega sebe, jedli dobro hrano, imeli prijetno vreme in se igrali. (Dorijan)

Dobra družba, pobeg iz vsakdana, lepo vreme, ZAHVALA JEZUSU. (Jan)

Najbolj všeč mi je bilo, da smo imeli veliko prostega časa in smo se tako bolje povezali z novimi prijatelji. Hkrati pa smo se lahko poglabljali vase. Zelo zanimive in zabavne so bile tudi delavnice in igre. (Sara)

Igre, hrana, prosti čas, bazenček, program (neomejenost), svobodna izbira časa spanja, družba, iskanje Pikačuja… (Maruša)

Všeč mi je bila adoracija, spoznavanje, kateheza z ogledalom, ljudje… (Neža)

Bogu hvala! 21 mladih, odprtih za Boga, polnih energije, polnih idej in z željo po iskanju in najdenju. (s. Vlasta)